Chrupiące MORELove CIASTKA Z PUSZKI bez dosładzania

Warzywa strączkowe rządzą w kuchni!


   Naturalne składniki, naturalna słodycz. Słodycze bez dosypywania grama cukru, miodu, czy syropu. I właśnie takie lubię najbardziej. Jest lato, stawiajmy na owoce. One w zupełności wystarczą, żeby umilić Ci dzień, dodać energii i siły.


  A do tego warzywa. W ciastkach. I jest pysznie! Tak! Nie wierzysz? Spróbuj! Składniki tych ciastek nie są wyszukane, najwięcej zapłacisz za morele, więc w razie czego nie stracisz fortuny. Nawet jak coś pójdzie nie tak, to czym jest zaryzykować kilka złotych, jeśli zyskać możesz przesłodkie, chrupiące CIASTECZKA Z PUSZKI, a do tego zdrowie

   Nie wiesz jak przemycić do diety więcej białka pozbawionego złego cholesterolu? Postaw na wypieki z roślin strączkowych. Idealnie byłoby je gotować samemu, ale jeśli nie mamy czasu sięgajmy po te z puszki. Wszystko jest lepsze, niż sklepowe gotowce z toną cukru i substancji konserwujących. 


   Do CIASTEK Z PUSZKI potrzebujemy ciecierzycy/cieciorki. Na pewno słyszałeś o wykorzystaniu jej do hummusu, falafeli, ale czy do ciastek? AMERYKAŃSCY NAUKOWCY potwierdzają, że jest to możliwe! A tak naprawdę to ja Wam ręczę :) Z warzyw wychodzą rewelacyjne słodycze. 




  Oto jedna z moich propozycji na włączenie roślin strączkowych do diety  - MORELove CIASTECZKA z kokosem i orzechami. Tradycyjnie są to domowe ciastka bezglutenowe, bez laktozy, bez jajek, wegańskie, a tym razem również bez syropu z agawy, czy miodu. Do dzieła! :)



Pałaszujcie bez wyrzutów sumienia!
Smakowitego!

Brak komentarzy:

Obsługiwane przez usługę Blogger.